Serviceopgaver

Rådhusvinduer

Serviceafdelingen hos S. Guldfeldt Nielsen A/S udfører en meget bred palet af opgaver. Fra de små sager, hvor et vindue skal skiftes eller en dørpumpe justeres, over vedligeholdelse af bygninger og akut opståede skader som blandt andet indbruds-, brand- og vandskader til store renoveringsprojekter samt om- og tilbygninger for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og det offentlige.

Afdelingen tæller ca. 30 veluddannede medarbejdere og har 25 veludstyrede servicebiler, som altid er klar til at servicere vores mange samarbejdspartnere.

 

Guldfeldts serviceafdeling løser opgaverne hurtigst muligt, specielt i forbindelse med vand- eller stormskader, hvor skadens omfang skal begrænses, og det kan være ved indbrud, hvor døre og vinduer skal sikres. Vores styrke er, at vi altid sender fagfolk ud – det sikrer den højeste kvalitet for kunderne.

 

Alle vores servicefolk er uddannede og holder sig hele tiden ajour via efteruddannelse. De kan klare alle opgaver og har fokus på god service og høj kvalitet.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4    ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk