Seneste nyheder fra Guldfeldt

Sommerens udgave af vores koncernblad er ude nu
06-07-2018

Så er sommerens udgave af vores koncernblad Guldfeldt – HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører Nyt netop ude nu.

Du kan i koncernbladet læse om vores spændende projekter i S. Guldfeldt Nielsen A/S, Guldfeldt Tømrer-Murer A/S og HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S ved at klikke på forsiden nedenfor. Du er også velkommen til at komme forbi vores administration på Sivemosevænget 4 og få et eksemplar med hjem.

 

Rigtig god sommer og god læselyst!

Forside.PNG

Stort tillykke til vores 25 års jubilar Mogens Hansen
19-06-2018

Vores dygtige tømrer, Mogens Hansen, kunne lørdag den 9. juni 2018 fejre 25 års jubilæum i S. Guldfeldt Nielsen A/S. Mogens har i 25 år været med til at styrke vores serviceafdeling, og han er derfor en stor og vigtig del af vores serviceteam. Mogens beskriver selv S. Guldfeldt Nielsen A/S som en dejlig arbejdsplads med gode kollegaer og frihed under ansvar. Mogens har gennem alle årene været en yderst loyal medarbejder som altid har haft stort fokus på at servicere vores kunder på bedste vis. Mogens er pligtopfyldende, altid positiv og vellidt af alle. Mogens er indbegrebet af vores værdier kvalitet og ordholdenhed.

Vi er utrolig glade og stolte over, at Mogens har valgt at være en del af S. Guldfeldt Nielsen A/S i 25 år. Vi ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde.

S. Guldfeldt Nielsen A/S blev den 1. juni 2018 overrakt Grand Prix prisen for det unikke gipsarbejde, der blev udført på projektet ODEON Musik- og Koncertsale
15-06-2018

Den 1. juni 2018 var konsulent Per Leerberg fra Saint- Gobain Denmark, Gyproc, på besøg for at overrække S. Guldfeldt Nielsen A/S Grand Prix prisen, som vi vandt i marts måned, hvor der blev afholdt Saint-Gobain Gypsum International Trophy Awards i Lissabon. 

Prisuddelingen er en international begivenhed, som anerkender det gode samarbejde mellem Saint-Gobain og deres kunder, og er en særlig mulighed for at hylde projekter, hvor entreprenørerne har udvist tekniske færdigheder samt exceptionelt arbejde med gipssystemer.

Til prisuddelingen blev der uddelt seks priser inden for kategorierne: puds, gipsplader, beboelse, ikke-beboelse, innovation og bæredygtighed samt lofter. Der var i alt 87 projekter fra 37 lande, der konkurrerede om priserne. Derudover blev der også uddelt en Grand Prix pris til den overordnede vinder, der havde formået at markere en enestående præstation. Den overordnede vinder var i år S. Guldfeldt Nielsen A/S. Grand Prix prisen blev vundet på projektet ODEON Musik- og Koncertsale. Valget faldt på S. Guldfeldt Nielsen A/S som vinder, da ODEONs Musik- og Koncertsale var et unikt eksempel på brugen af højtydende gipssystemer kombineret med højt fagligt håndværk.


Til prisuddelingen i Lissabon var S. Guldfeldt Nielsen A/S repræsenteret af projektleder Finn Knudsen og projektleder Jesper Lillelund Andersen. De var med på scenen, da S. Guldfeldt Nielsen A/S blev kåret som vinder.

Den 1. juni 2018 modtog Finn Knudsen og Jesper Lillelund Andersen Grand Prix prisen, da Per Leerberg fra Saint-Gobain Denmark, Gyproc, var på besøg for at overrække prisen. Ledelsen samt medarbejdere var til stede for at se overrækkelsen af prisen og høre mere om prisuddelingen.

 

Vi er utrolig stolte over denne pris, da det er et bevis på, at vi som virksomhed leverer et kvalitetsprodukt med høj faglighed og teknisk kunnen i større komplekse projekter.

 

På billedet ses Finn Knudsen og Jesper Lillelund Andersen til prisuddelingen i Lissabon, hvor de er samlet med vinderholdet. 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Læs om betingelserne her buttonArrow.png

GULDlofter til borgerne i Odense
13-06-2018

Da Hovedbiblioteket i Odense skulle ombygges til det nye Borgernes Hus var det vigtigt for arkitekterne, at det ikke blev kedeligt og institutionslignende. Nu hvor Borgernes Hus står færdigt og er i brug, er resultatet alt andet end kedeligt med en storslået guldfacade som vækker stor opsigt. Indvendigt binder DAMPA intervalloftet i guld rummene sammen samtidig med, at det forbinder de indvendige rammer sammen med den udvendige guldfacade.  Det flotte intervalloft i Borgernes Hus har S. Guldfeldt sat op.

Se i nedenstående link, hvordan lofterne blev produceret, og dernæst sat op af vores dygtige svende. Resultatet er enestående.

https://www.youtube.com/watch?v=ULvmXL4IcVE&feature=youtu.be

Restaurering af Nyborg Slots kongefløj
18-05-2018

S. Guldfeldt Nielsen A/S har vundet tømrerentreprisen på restaureringen af Nyborg Slots kongefløj. Tømrerentreprisen udgør en tredjedel af det udbudte arbejde.

Direktør for S. Guldfeldt Nielsen A/S, Kim Birkerød, udtaler om opgaven:

"Det er en spændende opgave, hvor vi kan udfordre de kundskaber, som vores svende har. Vi har håndværkere, der er videreuddannet i restaureringsarbejdet. Der skal nemlig helt særlige håndværksmæssige discipliner til for at løse den her opgave."

Vi er stolte af at have vundet tømrerentreprisen, og vi glæder os til det videre samarbejde.

Vores chauffører har fået nye firmabiler
09-05-2018

Vores to chauffører Bjarne og Bjarne har fået nye firmabiler.

Bjarne og Bjarne servicerer vores mange byggepladser med distribution af værktøj, materiel og forefaldende opgaver, hvilket nu bliver gjort i bedste stil i de flotte nye biler. Bjarne og Bjarne leverer en høj service og altid med et smil på læben.

Rejsegilde på HF-VUC Fyn
09-05-2018

Torsdag den 3. maj 2018 blev der afholdt rejsegilde på HF-VUC Fyn i Odense.

S. Guldfeldt Nielsen A/S står for tømrer- og snedkerentreprisen på projektet og vores opgave består bl.a. i indvendig aptering, som omhandler gipsvægge, døre, lofter, glas- og foldevægge samt diverse tømrer-snedkerarbejde. Derudover står vi også for monteringen af vinduer i hele bygningen. Hele projektet omfatter opførelse af over 6.000 m2 fordelt på tre plan.

Vi er stolte af at være med på opgaven, da de nye faciliteter vil løfte og samle undervisningsmiljøet på hele HF og VUC-området, når de bliver indviet i slutningen af året.

Rektor for HF-VUC Fyn, Stig Holmelund Jarbøl, indledte rejsegildet med en åbningstale, hvor han lagde vægt på håndværkernes indsats. ”Tak til alle håndværkere, entreprenører og arkitekter for en fantastisk bygning, som jeg kan se bliver rigtig smuk” sagde rektor i hans åbningstale.

Arkitekten bag projektet Jesper Thyge Brøgger beskrev, i hans tale til rejsegildet, bygningen som fantasifuld og inspireret af begrebet ”cool nordic”, hvor der er fokus på varme farver, kontekststål, beton, egetræ, transparenthed, overskuelighed samt kompleksitet og mangfoldighed på samme tid.

Vi er spændte på at se det færdige resultat og ser frem til det fortsatte gode samarbejde med alle på projektet.

 

På billedet ses koncernchef Claus Larsen, S. Guldfeldt Nielsen A/S, sammen med arkitekten bag projektet Jesper Thyge Brøgger foran opførelsen af HF-VUC Fyn bygningen.   

Ny medarbejder i Larsen og Ibsen Holding A/S
30-04-2018

Anne Worsaae Schmidt er pr. 24/4 2018 ansat som ny kommunikationsansvarlig i Larsen og Ibsen Holding A/S. Anne er 31 år og uddannet cand. merc i virksomhedsudvikling, og hun vil med sine kompetencer bidrage til at styrke koncernens kommunikationsstrategier. Anne vil derfor være ansvarlig for, at koncernens kommunikationskanaler står skarpt og afspejler koncernens positive udvikling. Derudover vil Anne også skulle supporterer direktionen i dagligdagen, hvor hun får mulighed for at trække på sin erfaring fra sin tidligere stilling som PA/direktionsassistent.

S. Guldfeldt Nielsen A/S modtager den største hæder man kan få indenfor Saint-Gobain Gypsum International Trophy
10-04-2018

23. marts var vores Projektleder Finn Knudsen og Entrepriseleder Jesper Lillelund Andersen inviteret til prisuddeling i Lissabon, hvor 87 højt kvalificerede projekter kæmpede om en lang række priser indenfor flere kategorier. Vi var med i konkurrencen som følge af vores opgave med at opføre ODEON i Odense.

 

I Saint-Gobain konkurrencen ser man ind på, hvorvidt projektdeltagerne formår at levere innovative løsninger på udfordringerne omkring vækst, energieffektivitet og miljø.

 

I selve Saint-Gobain konkurrencen giver man en lang rækker priser og afslutter med at tildele Grand Prix Awarden til sidst, som ganske enkelt markerer en enestående præstation, blandt alle indstillede projekter.

 

Det var således to stolte medarbejdere der kunne hjembringe Grand Prix Awarden fra Lissabon til Odense, og et vidne omkring den faglige kvalitet S. Guldfeldt Nielsen A/S er i stand til at bygge ind, i større komplekse projekter.

Screen Shot 04-10-18 at 08.44 AM.JPG

Stort tillykke til Casper og Lasse med deres svendeprøve
06-04-2018

Begge fik opført et flot svendestykke på højt fagligt niveau, og de kan nu kalde sig tømrersvende.

 

Casper Ullerlund (til venstre) blev antaget med ros og Lasse Kristensen (til højre) blev antaget med bronze.

 

Vores lærlingeindsats er netop en af vores mærkesager, og vi gør en dyd ud af at uddanne vores lærlinge, så de altid har de rigtige redskaber og den nyeste viden med i værktøjskassen.

 

Begge nyudklækkede tømrersvende forsætter således deres virke hos S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Erhvervsarrangement Realdania By & Byg
08-03-2018

Vores dygtige projektleder, Palle Bjerg, er i gang med at forberede sig.

Palle holder nemlig et lille oplæg d. 22/3-2018, når Realdania By & Byg afholder erhvervsarrangementet ”Oluf Bagers Plads – nybyggeri mellem fortid og fremtid”. Arrangementet starter med et byggepladsbesøg og fortsætter herefter i Realdanias lokaler i Oluf Bagers Mødrene Gård, hvor Palle skal fortælle lidt om de håndværksmæssige og byggetekniske udfordringer, der har været i det utraditionelle byggeri. Du kan også høre projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg, Frants Frandsen, fortælle om det historiske byggeri, som skal bygge bro mellem fortid og fremtid i Odenses bykerne, og om, hvordan der i praksis bliver arbejdet med bæredygtighed i byggeriet.

Du kan læse mere om Realdania By & Bygs erhvervsarrangement, som er målrettet fagfolk inden for byggeriet, ved at klikke på linket her.

Milepæl markeret på Oluf Bagers Plads
05-02-2018

Vi har netop markeret endnu en milepæl i arbejdet med den omfattende etablering af Oluf Bagers Plads i hjertet af Odense: Rejsegildet på første etape af byggeriet. S. Guldfeldt Nielsen A/S er valgt som hovedentreprenør på dette projekt, som indeholder opførelsen af to byhuse og en samlende plads. Vi særligt stolte af at være med til at sætte præg på de rammer, som, på fineste vis, skal forbinde fortid med fremtid og det historiske Nørregade-kvarter med den nye TBT-bydel og den kommende letbane.

”Rejsegildet er primært til for at takke håndværkere for et veludført stykke arbejde - det færdige arbejde bliver aldrig bedre end den gode håndværksmæssige udførsel” sådan sagde bygherre Frants Frandsen fra Realdania By og Byg, da han takkede S. Guldfeldt Nielsen og underentreprenører for en dedikeret indsats til byggeriet. ”Der er lys for enden af tunnelen, og jeg kan næsten ikke vente med at se det færdige resultat” sagde Frants Frandsen, lige inden han indviede huset med følgende citat: ”Gid dette hus må bestå, i så mange år, som dette glas går i skår”.

Vi kan heller ikke vente med at se det færdige resultat og ser frem til det forsatte gode samarbejde.

Vi tager et teknologisk tigerspring
30-01-2018

Det er altafgørende at have fuldstændig styr på sine værktøjer. Og vi vil samtidig gerne gøre det nemmere for vores medarbejdere i hverdagen at administrere udlån og overlevere det mere omkostningstunge værktøj og øvrigt materiel.

Derfor har S. Guldfeldt Nielsen og søsterselskabet HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S investeret i TraceTool, CalWins intelligente system til registrering af værktøjer og materiel.

”Vi ser det som en kæmpe fordel, at TraceTool er et online system, hvor man kan overdrage værktøjer on-the-spot” siger Kim Birkerød Nielsen, administrerende direktør i S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Det er en digital oprustning, som optimerer vores interne arbejdsgange, men som også signalerer, at vi er en organisation, der følger med udviklingen. Sidst, men ikke mindst, skal TraceTool medvirke til, at vi forsat leverer professionelle løsninger så effektivt som muligt.   

Byd velkommen til endnu et hold GULDpraktikanter
26-01-2018

Hos S. Guldfeldt Nielsen har vi fornøjelsen af at byde velkommen til endnu et hold GULDpraktikanter.

Vores dygtige praktikanter er allerede i fuld gang med igangværende projekter og opgaver, som skal klæde dem på til at kunne varetage en eventuel byggelederrolle efter endt uddannelse. Isaac Scammell, Søren Roldbak Mohr og Mathias Lyck Dreier, læser nemlig alle tre på bygningskonstruktøruddannelsen og skal være i praktik hos os det næste halve år.

Fra venstre mod højre:

Isaac, som er tilknyttet vores projekt Vestergade 33-35 i Odense.

Søren, som skal arbejde på projektet Oluf Bagers Plads i Odense.

Mathias, som skal arbejde på projektet Hotel Odeon i Odense.

Vi glæder os til godt og konstruktivt samarbejde.

Ny kommunikationsansvarlig
16-01-2018

Vi byder hjertelig velkommen til Helle Frydendahl Høgh, som er det nyeste ansigt hos Larsen og Ibsen Holding A/S. Helle er ansat som kommunikationsansvarlig og skal sørge for, at koncernens kommunikative budskaber står skarpt i vores selskaber Guldfeldt og HANS JØRGENSEN OG SØN Entreprenører.

Helle er uddannet cand. mag. i international virksomhedskommunikation og er efter fire år på universitet vendt tilbage til arbejdet med marketing og visuel kommunikation. Med mere end 10 års erfaring fra marketingbranchen, og en stærk profil inden for administration, medbringer hun præcis de kompetencer, som vi har brug for i vores team af velkvalificerede medarbejdere. 

Nyt koncernmagasin på gaden
20-12-2017

Så er 7. udgave af LIH-koncernens profilblad kommet fra tryk. Her kan I se et lille udpluk af vores projekter, ligesom vi præsenterer vores nye medarbejdere siden sidst.


Rigtig god fornøjelse.

Oluf Bagers Plads tager form
08-12-2017

S. Guldfeldt Nielsen A/S udfører i hovedentreprise etableringen af Oluf Bagers Plads, der er udtænkt til at skulle bygge bro mellem Odenses fortid i det gamle Nørregade-kvarter og den nye Thomas B. Thrige-bydel, der lige nu skyder op, hvor den gamle Thomas B. Thriges Gade i sin tid delte byen.

Projektet er nu nået over jorden, og på trods af diverse udfordringer i forbindelse med støbning af betonsøjlerne i de udvendige teglvægge har vores dygtige team på opgaven formået at løse de uforudsete problemer på en konstruktiv måde, så vi fortsat overholder den lagte tidsplan.

Vi har nu støbt dæk over stueetagen i den mindste af bygningerne, og vi forventer, at spærkonstruktionen er rejst ved udgangen af uge 50. Dernæst er planen, at vores tømrerteam starter op på tagarbejderne i den første uge af 2018.

I den store bygning 5 har vi i kraft af vores erfaringer fra bygning 4 været i stand til at udføre arbejderne på en mere gnidningsløs og struktureret facon. Her forventer vi at være færdige med teglvægge i stueetagen inden jul, og vi vil starte op med dækmontage over stueetagen i den første uge af 2018.

Projektet er med sine atypiske udførelsesmetoder en opgave skræddersyet til S. Guldfeldt Nielsen A/S, hvor de håndværksmæssige dyder altid sættes i højsædet for at få et kvalitetsbyggeri, og vi ser meget frem til at aflevere det nøglefærdige byggeri i oktober 2018.

Se nyeste temafilm fra projektet - Oluf Bagers Plads.

Tillykke til Odense: Indvielse af Borgernes Hus
25-11-2017

Det nye Borgernes Hus blev i går indviet af borgmester, Peter Rahbæk Juel, i en regn af guld i Odense Banegårds Center (OBC). Borgernes Hus er indrettet, hvor det tidligere hovedbibliotek havde til huse, og S. Guldfeldt Nielsen A/S har i storentreprise stået for ombygningen af lokaliteterne.

Vi startede på indretningen med opsætning af lette indervægge i gips, da nedbryderne var færdige. Efterfølgende borede vi ca. 3500 m2 akustikisolering op på samtlige lofter, inden vi monterede de 6 meter lange Dampa lamellofter i guldlook, som er det gennemgående tema i huset. Vi afsluttede projektet med opsætning af røggardiner og montage af indvendige døre.

Vi har haft underentreprenører til at udføre nedbrydning, murerarbejder, opsætning af røggardiner og montage af indvendige glasvægge.

Der var været mange udfordringer på projektet, men vores snarrådige tømrerteam har gennem deres kreativitet og alternative løsninger formået at løse opgaven til perfektion.

Borgernes Hus kommer fremover til at rumme hoved- og musikbiblioteket, Center for Civilsamfund, FrivilligCenter Odense og BorgerService, og vi ønsker odenseanerne stort tillykke med det nye hus.

20171125 SGN - Tillykke til Odense - Indvielse af Borgernes Hus.JPG

Rejsegilde i Jyske Bank
10-11-2017

Vi har i dag afholdt rejsegilde på ombygningen af Jyske Banks domicil i Odense. Opgaven er vundet i licitation og udføres i storentreprise. Vi ser frem til at fortsætte det udbytterige samarbejde med Jyske Bank på resten af projektet.

Ønsk vores projektleder tillykke!
10-11-2017

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S fejrer vi i dag vores loyale projektleder, Thomas Nancke, der i morgen fylder 50 år. Thomas har siden 2006 været bygge- og projektleder i vores entrepriseafdeling, hvor han altid har haft værktøjet i orden til at løse de mange udfordringer, der opstår i løbet af en byggeproces.

Vi sætter stor pris på Thomas’ smittende humør og kvikke bemærkninger, og vi glæder os meget til at fortsætte det gode, kollegiale samarbejde i årene, der kommer.

Vil du også være med til at fejre Thomas, kan du glæde ham med en lykønskning og hilsen på tn@guldfeldt.dk.

Nyt medlem af Guldfeldt-familien
03-11-2017

S. Guldfeldt Nielsen A/S har netop udvidet entrepriseholdet med en garvet procesleder, Lui Sylvest, som bliver tilknyttet vores hovedentreprise, Oluf Bagers Plads, og vores tømrer-/snedkerentreprise på HF & VUC Fyn.

Som procesleder er Lui kendt for at sætte struktur på processer, og han er manden, der får tingene til at ske. Lui er god til at få forskellige faggrupper til at samarbejde, så opgaven bliver løst og dermed afsluttet på en positiv måde.

I hverdagen arbejder Lui efter værdierne ordholdenhed, ærlighed og ydmyghed, og han leverer altid i en høj kvalitet.

Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at gøre brug af Luis omfattende værktøjskasse.

Fortid bindes sammen med fremtid
01-11-2017

I hjertet af Odense ligger den knap 450 år gamle bygning Oluf Bagers Gård som et stolt minde om fordums tid. Bygningen som blev opført af købmanden Oluf Nielsen Bager i 1586 er en del af Odenses hyggelige og ældre Nørregade-kvarter, der i årevis har været gemt væk bag Thomas B. Thriges (TBT) gade.

Som en del af Odenses byudviklingsprojekt er visionen at skabe en levende og grøn oase mellem byens fortid og fremtid, hvilket er hovedformålet med udviklingen af projektet, Oluf Bagers Plads.

S. Guldfeldt Nielsen A/S er valgt som hovedentreprenør på projektet, som indeholder opførelsen af to byhuse og en samlende plads. Hus 1 bliver opført i to etager med et samlet areal på 190 m2. Antallet af etager afspejler den lave bebyggelse i det tilstødende H.C. Andersen-kvarter, og huset bliver bindeleddet til Hans Jensens Stræde med vores berømte digters hus. Hus 2 opføres i tre etager med et samlet areal på 940 m2. De to huse opføres i ens materialer og er sammen med den 360 m2 store plads skabt til at passe ind i de historiske rammer.

Med etableringen af Oluf Bagers Plads mellem de to huse bliver der skabt et åbent, grønt byrum, der binder det historiske Nørregade-kvarter, den nye TBT-bydel og den kommende letbane sammen.

Se filmen om opførelsen af Oluf Bagers Plads og læs mere om helhedsprojektet fra Realdania Byg og By.

Vi styrker vores entrepriseteam
27-10-2017

S. Guldfeldt Nielsen A/S har netop underskrevet kontrakt på ombygning af Sydbanks tidligere domicil i Vestergade, Odense. Vi har derfor ansat Kristian Bovbjerg som ny entrepriseleder til at styre sagen.

Kristian er 27 år, og med sin baggrund som tømrer og bygningskonstruktør sætter han stor pris på, at tingene går stærkt. Vores værdier om kvalitet og ordholdenhed ligger Kristian meget på sinde, og han arbejder konstant på at optimere hverdagens forskellige processer og forbedre sig fra sag til sag.

Vi håber, I vil tage godt i mod Kristian, og vi glæder os meget til samarbejdet.

Servicesvende sidder med ved bordet
26-10-2017

Vi har netop afholdt møde med vores tømrer- og snedkersvende i serviceafdelingen, hvor formålet var at skabe dialog om dagligdagen og fremtiden.

Alle svende blev inddelt i små grupper, som hver skulle lave et oplæg til, hvordan vi fremover kan udvikle os på bl.a. kommunikation, rekruttering af fremtidens tømrere/snedkere og optimering af vores processer. Aktivitetsniveauet var utrolig højt, og hver gruppe præsenterede mange brugbare forbedringsforslag til hverdagens små udfordringer. Vi ser frem til at implementere de gode løsninger, så vi hele tiden sørger for at udvikle os og forbedre os som virksomhed.

Tak til alle svende for den gode og konstruktive dialog, som nu bliver omsat i praksis.

Serviceteamet udvides
06-10-2017

Vi har ansat Jens Kirk Oksbjerg som ny byggeleder i vores serviceafdeling. Jens er 46 år, og med sine 17 års erfaring som selvstændig tømrermester har han værktøjskassen i orden til at løse hverdagens små og store opgaver på byggepladsen.

Jens beskriver sig selv som yderst kvalitetsbevidst, og det er vigtigt for ham, at man holder, hvad man lover, hvilket går godt i tråd med vores værdier, kvalitet og ordholdenhed.

Vi ser frem til at lære Jens bedre at kende, og vi glæder os meget til samarbejdet.

 

Fra praktik til fastansættelse
28-09-2017

Den gode historie om vores tømrerlærling, Christian Probst, der er blevet en del af Guldfeldt-familien gennem vores samarbejde med Byg til Vækst, er også nået Vollsmose Avisen. Avisen har i denne uge valgt at bringe en artikel om Christians succeshistorie ved Guldfeldt.

Vi glæder os fortsat over, at Christian hele tiden udvikler sig som lærling, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Rejsegilde på Korsløkken
17-09-2017

Vi har netop holdt rejsegilde på den omfattende renovering af Fyns Almennyttige Boligselskabs (FAB) afd. 34 i Korsløkken i det sydøstlige Odense. Her står vi for lukningsentreprisen, samt tømrer- og snedkerentreprisen på hhv. etape 1 og 2.

Lukningsentreprisen består af tagudskiftning, nye facader og karnapper på 168 lejligheder. Vi har i skrivende stund afleveret 120 lejligheder, og arbejdet med de sidste lejligheder pågår frem til april 2018.

På tømrer- og snedkerentreprisen arbejder vi indvendigt med opsætning af gipsvægge og gipslofter, lægning af gulve og diverse snedkerarbejder, og entreprisen omfatter hele 332 lejligheder. Arbejdet strækker sig frem til sommeren 2019, hvor de sidste lejligheder skal stå klar.

Vi er kommet godt i gang med arbejdet på tømrer- og snedkerentreprisen og følger tidsplanen meget præcist. Den største udfordring er logistikken, da vi skal aflevere en lejlighed om dagen startende fra 1. november 2017, hvor de første 40 lejligheder skal stå klar til FAB. Derefter skal der afleveres 10 lejligheder hver 10. arbejdsdag.

Vores byggelederteam har et super godt samarbejde med de andre hold på pladsen, og vi har et meget kompetent sjak, som er omstillingsparate og samtidig leverer et stykke arbejde i højeste kvalitet.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med alle på Korsløkken.

Holdet forstærkes med ny entrepriseleder
06-09-2017

S. Guldfeldt Nielsen A/S har pr. 1. september 2017 ansat Toke Olsen Birkebæk som ny entrepriseleder. Vores værdier, kvalitet og ordholdenhed, går godt i tråd med Tokes personlige værdier, da Toke arbejder ud fra en dialogbaseret tankegang, så opgaveløsningen lykkes i fællesskab. Toke er nyuddannet bygningskonstruktør og bliver tilknyttet vores erfarne byggeleder, Finn Knudsen, på opførelsen af spa- og wellnesscenteret, Great Northern, i Kerteminde.

Vi glæder os meget til samarbejdet, og håber, I vil tage rigtig godt i mod Toke.

Første spadestik til nyt HF & VUC Fyn
24-08-2017

Vi har i denne uge taget første spadestik til den nye undervisningsbygning for HF & VUC Fyn, hvor vi står for tømrer- og snedkerentreprisen. Vores opgave består bl.a. i indvendig aptering, som omhandler gipsvægge, døre, lofter, glasvægge, foldevægge og diverse tømrer-snedkerarbejder. Derudover skal vi montere vinduer i hele bygningen.

Hele projektet omfatter opførelse af 6282 m2 fordelt på tre plan, og vi er stolte af at være med på opgaven, da de nye faciliteter vil løfte undervisningsmiljøet på hele HF & VUC-området, når de bliver indviet.

Ny projektleder ansat
09-08-2017

Palle Bjerg er ansat som projektleder hos S. Guldfeldt Nielsen A/S, hvor han med sin erfaring som tømrer og bygningskonstruktør skal stå i spidsen for virksomhedens større entrepriser. Palle er 36 år og kommer fra en lignende stilling i KPC, hvor han på dygtig vis har være en del af byggeledelsen på opførelsen af ODEON.

Tre af Palles spidskompetencer er serviceminded, punktlig og kvalitetsbevidst, og han glæder sig meget over at være tilbage i tømrerfaget som projektleder i en af Fyns førende tømrervirksomheder.

Vi håber, I vil tage rigtig godt i mod Palle.

Tillykke til vores bygningssnedker
07-08-2017

Vi fejrede i torsdags, Jens Fomsgaard, der rundede de 60 år. Fomsgaard startede som bygningssnedker på værkstedet hos S. Guldfeldt Nielsen A/S for 20 år siden, og han er stadig en fast del af vores højt specialiserede værkstedsteam.

Fomsgaard har med sit gode humør og høje faglige niveau været med til at præge udviklingen på værkstedet, hvor der arbejdes efter de to kerneværdier kvalitet og ordholdenhed.

Vi ønsker Fomsgaard stort tillykke med dagen, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Det grå GULDfeldt
06-07-2017

S. Guldfeldt Nielsen A/S er kendt som en god arbejdsplads med højt til loftet og en åben dør ind til direktøren. Derfor er vores pensionerede medarbejdere i seniorklubben stadig glade for at komme hos Guldfeldt til en kop kaffe og en lille snak om rigets tilstand. Seniorklubben mødes flere gange årligt enten i virksomheden eller til et socialt arrangement ude i byen.

I den forgangne weekend var der arrangeret sejltur i det sydfynske øhav med vores stolte træskib M/S Guldfeldt. Humøret var som altid højt, og snakken gik livligt om både gamle dage men også om fremtiden, som blev vendt med direktøren og koncernchefen, der i dagens anledning var trukket i sejlertøjet. Sejladsen blev afsluttet med sild og æggekage på den lokale Restaurant Svendborg Sund.

En stor tak til vores seniorguld for det engagement og den interesse I stadig udviser for Guldfeldt. Vi glæder os til at tage i mod jer igen til efteråret.

Studentereksamen til tømrerlærling
30-06-2017

Vores EUX-lærling, Alexander Grossmann, har netop afleveret sit svendestykke og kan nu kalde sig EUX-student med en fin hvid hue som bevis.

Alexanders svendestykke består i udførelse af et gavludsnit med halvvalm, hvor der på selve gavlen skulle monteres træbeklædning, og han har ifølge Frederik Rasmussen, lærlingeansvarlig hos S. Guldfeldt Nielsen A/S, udført et svendestykke på et højt fagligt niveau:

”Opgaven til denne svendeprøve indeholder mange gode aspekter, man som tømrer kommer ud for at skulle løse. Der er blandt andet tagkonstruktion, dampspærre og træbeklædning for at nævne et par typiske udfordringer, og Alexander har formået at løse problemstillingerne på en rigtig god måde.”

Gennem sin læretid hos Guldfeldt har Alexander vist, at han evner at arbejde effektivt og engageret, og vi er stolte af, at vi kan være med til at uddanne gode, kvalitetsbevidste håndværkere som Alexander. Karakteren for selve svendestykket må Alexander vente med at få til efteråret, men huen er sikret. Stort tillykke!

Nyt koncernblad
28-06-2017

Blækket er tørt og kanterne er skåret til på sommerens udgave af vores koncernblad, LIH Nyt.

Du kan læse det ved at klikke på forsiden herunder, eller du kan hente dit helt eget eksemplar ganske gratis på vores kontor.

Rigtig god læselyst!

20170628 LIH - LIH Nyt, juni 2017.JPG

3 års renovering i Korsløkken
16-06-2017

Vi har været i gang på Korsløkken siden 2014, og vi har på nuværende tidspunkt afleveret 500 lejligheder, som er taget i brug af de glade beboere, der har været genhuset under renoveringen. Forude venter nu de 384 lejligheder, som stadig mangler at blive moderniseret.

Lige nu arbejder vi på tre af de lave blokke i to plan med 16 lejligheder i hver. Som på de andre blokke udfører vi også her ventilationshuse, som skal hejses op på hver blok. Disse ventilationshuse har dobbelt størrelse af de 25 stk., vi allerede har hejst op på de høje blokke. Vægten på hvert hus er 8 tons, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når de skal monteres forsvarligt oven på etageblokken.

Renoveringen af de resterende 384 lejligheder er planlagt til at blive afsluttet i sommeren 2019, hvor vi afleverer den sidste lejlighed.

Billedet viser monteringen af det første af de store ventilationshuse, der bliver hejst op.

Stort tillykke til vores snedker
06-06-2017

Stort tillykke til vores snedker

Vi har netop fejret vores fødselar, Niels Jakobsen, der bliver 50 år i dag. Niels blev ansat som bygningssnedker hos S. Guldfeldt Nielsen A/S i 2001, og han har med sine evner inden for snedkerhåndværket været med til at præge udviklingen på værkstedet.

Den faglige stolthed er en naturlig del af kulturen på værkstedet, og den skinner ligeledes igennem hos Niels, når han udfører store som små opgaver.

Vi ønsker Niels stort tillykke med dagen, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Ny kontorassistent ansat
02-06-2017

Ny kontorassistent ansat

S. Guldfeldt Nielsen A/S har pr. 1. juni 2017 ansat Jane Holst Tornbøl som ny kontorassistent til vores fælles administration. Jane er 39 år, og kommer senest fra en stilling som driftssekretær i Allianceplus A/S.


Jane kommer til at varetage en bred vifte af opgaver blandt andet som ansvarlig for en del af faktureringen, ligesom hun vil være den første medarbejder, vores gæster i huset vil blive budt velkommen af.

Vi glæder os meget til samarbejdet og håber, I vil tage godt imod Jane.

Ambitiøs byggeleder søges!
24-05-2017

Vores serviceteam løber i disse dage stærkt, da vi har fået mange nye opgaver ind. Derfor har vi brug for en dygtig byggeleder til at indgå i vores kompetente team. Læs hele jobopslaget her.

Ny byggeleder til teamet
04-05-2017

Ny byggeleder til teamet

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har ansat Thommas Van Dijk som ny byggeleder i S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Thommas er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og han skal med sine kompetencer inden for byggestyring og tysk styrke byggeledelsen og kontakten til vores tyske underentreprenør i Kerteminde, hvor vi er med på wellnessprojektet i forbindelse med den nye golfbane.

Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Tillykke til vores nyudklækkede tømrersvende
18-04-2017

Tillykke til vores nyudklækkede tømrersvende

Sandhedens time var kommet for tre af vores tømrerlærlinge, Frederik Kildegaard, Jakob Blåsvær og Mads Dissing, som efter 3,5 års anstrengelser og hårdt arbejde skulle bevise deres værd til svendeprøve.

Alle tre fik opført et flot svendestykke på højt fagligt niveau, og de kan nu kalde sig tømrersvende.


Vores lærlingeindsats er netop en af vores mærkesager, og vi gør en dyd ud af at uddanne vores lærlinge, så de altid har de rigtige redskaber og den nyeste viden med i værktøjskassen.


Vi ønsker alle tre alt muligt held og lykke fremover.

Lærling redder liv
01-03-2017

En helt almindelig arbejdsdag tog pludselig en dramatisk drejning for S. Guldfeldt Nielsen A/S’ tømrerlærling, Andreas Rosager, da han sammen med en kollega fra byggepladsen på Korsløkken i Odense fik genoplivet en forbipasserende cyklist med byggepladsens hjertestarter.

Andreas og hans kollega er på vej tilbage på pladsen, da de hører, at en mand er faldet om på Nyborgvej. De haster begge til stedet for at hjælpe. Da de når frem, konstaterer Andreas, at manden ikke har nogen puls. Han løber derfor op og henter byggepladsens hjertestarter og får sammen med sin kollega genoplivet manden med førstehjælp og hjertestarteren. Ambulancen er på stedet på blot seks minutter, men de føltes ifølge Andreas som 6 timer:


Da jeg havde hentet hjertestarteren, så vi kunne genoplive ham, synes jeg der gik en evighed, før ambulancen kom. Vi nåede at give ham stød en enkelt gang med hjertestarteren, inden han begyndte at trække vejret igen. Jeg husker ikke så meget mere af forløbet men handlede bare per automatik og gjorde, hvad enhver anden ville have gjort.

Sønnen til den livløse mand fortæller, at det ikke er første gang hans far bliver genoplivet, da faderen for 20 år siden fik en blodprop i hjertet og her blev genoplivet. Pga. blodproppen har der gennem årene dannet sig arvæv om hjertet, som til sidst resulterede i et hjertestop, men Andreas’ hurtige reaktion og snarrådige indsats reddede manden, som i dag bliver udskrevet fra OUH.

Ny regnskabschef på plads
07-02-2017

Ny regnskabschef på plads

Annette Bjørn Uller er ansat som ny regnskabschef hos S. Guldfeldt Nielsen A/S, Odense S. Annette skal styrke vores administration og bogholderi, og gennem sin mangeårige erfaring med likviditet, regnskaber og diverse administrative opgaver medbringer hun præcis de kompetencer, vi har brug for i vores team af velkvalificerede medarbejdere.

Vi glæder os meget over, at Annette har valgt S. Guldfeldt Nielsen A/S, og vi frem til et rigtig godt samarbejde.

Velkommen til vores nye praktikant
31-01-2017

Velkommen til vores nye praktikant

Så kan vi byde velkommen til vores nye praktikant, Casper B. Andersen, der skal være hos os de næste tre måneder. Casper læser på uddannelsen til byggetekniker, og han er i løbet af sin praktik tilknyttet vores erfarne byggeleder, Finn Knudsen, som står i spidsen for projektet med Great Northern i Kerteminde.

Casper vil bistå Finn i den daglige byggeledelse, så han på den måde får udvidet sine kompetencer og får noget konkret erfaring med byggeledelse.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Netværk, sparring og byudvikling
20-11-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S afholdte i den forgangne uge netværksarrangement for samarbejdspartnere og leverandører, hvor temaet var byudvikling i Odense. Odenses by- og kulturrådmand, Jane Jegind, sparkede dialogen i gang med sit oplæg om de forskellige planer og udviklingsprojekter, Odense har på tegnebrættet i årene, der kommer, hvorefter der blev udvekslet erfaringer og netværket deltagerne imellem.

En kæmpe tak skal lyde til alle for et stort engagement og de mange input, der blev givet i løbet af eftermiddagen.

Vi ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde med kunder, leverandører, og samarbejdspartnere.

Endnu en vinder til holdet
01-11-2016

Jesper Lillelund Andersen startede den 1. oktober 2016 som byggeleder hos S. Guldfeldt Nielsen A/S efter at have været selvstændig i en årrække. Som uddannet tømrer og byggetekniker arbejder Jesper struktureret og løsningsorienteret i sin tilgang til projektledelse, som også er en af hans spidskompetencer.

Jesper bliver en del af entrepriseteamet, der står for at gennemføre virksomhedens større byggesager fra tilbudsgivning til aflevering af det nøglefærdige byggeri, og vi er rigtig stolte af at have fået Jesper med på holdet.

Igangværende projekter
19-10-2016

Bøgehaven Børnehus, Årslev

Vi udfører 2 mindre tilbygninger til Bøgehaven Børnehus i Årslev. Den ene kommer til at rumme en ekstra stue med puslerum, udetoilet og et opholdsrum og den anden en ny indgang med ca. 90 børnegarderober samt ny indgang med overdækning på ca. 30 m2.

Den høje bygning i midten på billedet til venstre er fællesrummet, hvor der fra de eksisterende bygninger bliver lavet nye branddøre og et nyt køkken i det ene afsnit. Der blev afholdt rejsegilde i uge 40, og vi afleverer hele projektet i uge 46.

 

Rejsegilde hos Nørgaard Mikkelsen
09-10-2016

Vores serviceafdeling arbejder lige nu med en udbygning af kontorfaciliteterne hos Nørgaard Mikkelsen på Odense Havn. Opgaven består helt konkret i at inddrage en del af den eksisterende tagterrasse og at opføre nye kontorarealer.

Stålskelettet blev lavet færdig i uge 38, og tømrersvendene Kasper Lind, Tommy Jacobsen og Emil Hansen arbejder fast på projektet, der indeholder flere spændende konstruktioner og dertil hørende udfordringer, som de får løst på en rigtig god måde. Der blev holdt rejsegilde i fredags, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med bygherre.

Tillykke til vores udlærte tømrerlærlinge
03-10-2016

Vores energiske og dygtige tømrerlærlinge, Patrick, Mathias og Mads, har netop bestået deres svendeprøve og kan nu kalde sig tømrersvende. Vi er utrolig stolte af deres indsats gennem hele læretiden, da de har bevist, at de til fulde lever op til vores værdier, kvalitet og ordholdenhed. Derfor har vi valgt at indlemme alle tre i vores kvalitetsbevidste korps af tømrersvende, og vi glæder os til at fortsætte det gode og konstruktive samarbejde.

Vi ønsker Patrick, Mathias og Mads et stort tillykke med svendebrevet, og vi ser frem til fortsat at kunne gøre brug af deres fine håndværksmæssige færdigheder.

På billedet ses fra venstre mod højre Patrick Haar, Mads Jahnke, Mathias Aagaard Laursen og vores lærlingeansvarlig, Frederik Rasmussen.

Medarbejderudvikling i højsædet
30-09-2016

Koncernens byggeleder- og administrative team har de sidste par dage deltaget på Dansk Byggeris kursus ”Entrepriseret 1”. Teamet består af en god blanding af erfarne kræfter med lang anciennitet og talentfulde sjæle med nye uddannelser, så fundamentet for en god dialog var allerede lagt inden kursusstart.

Kurset var bygget op af en blanding mellem teori og praksis, og de forskellige problemstillinger samt tvister, som holdet blev præsenteret for, blev debatteret ivrigt med udgangspunkt i AB92. Alle gik hjem med værktøjskassen fuld af ny viden, som nu bliver omsat i praksis rundt omkring på vores byggepladser.

Kurset var et led i efterårets kursusrække specielt skræddersyet til vores byggeledere. Næste skridt er vinterens kurser, og vi lige nu er i gang med at strikke et spændende og alsidigt kursuskatalog sammen til koncernens svende og lærlinge. 

Første spadestik på ny etape i Korsløkken
12-09-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S deltog torsdag, den 8. september ved det første spadetik i Fyns Almennyttige Boligselskabs renovering af afdeling 34 i Korsløkken. På første etape skal vi stå for lukningsentreprisen, som omfatter både tag og facader. På anden etape har vi vundet apteringsopgaven, som består i udførelse af alt tømrer- og snedkerarbejde.

Som en af Fyns førende tømrer- og snedkervirksomheder, har vi været med på byfornyelsesprojektet fra starten. I skrivende stund har vi afleveret 304 lejligheder, og vi beskæftiger 22 mand på pladsen.

Vi glæder os til at komme i gang med de nye opgaver i Korsløkken, og vi er i det hele taget stolte af at være med til at forny det store område, som både nuværende og kommende generationer får stor gavn af.

Udvikling af lærlinge
09-09-2016

Den 6. og 7. september afholdt vi i S. Guldfeldt Nielsen A/S lærlingedag med vores to søstervirksomheder for alle koncernens lærlinge. Vi havde delt vores lærlinge op i to hold og sat dem sammen på kryds og tværs af de tre virksomheder.


Der blev gennemgået både teori og en masse praktiske øvelser på lærlingedagen, og formålet var at give vores lærlinge noget større indsigt i kvalitet og servicebegrebet, kommunikationsformer og samarbejde. Vi fik også klædt vores lærlinge på med nogle konkrete værktøjer, de kan tage med tilbage i deres dagligdag, når der skal sættes fokus på løbende forbedringer, og hvordan man måske kan gøre tingene lidt smartere og ikke mindst mere rentabelt.

Dansk Byggeris repræsentant, Rasmus Skovgaard, hjalp os med at gennemføre lærlingedagen. Rasmus arbejder også på ”Bedre Bundlinje” projektet og gav således også vores lærlinge nogle af de værktøjer, der havde været med til at løfte resultaterne markant i en række entreprenørvirksomheder. Der kunne således berettes om f.eks. tømrersjaks der havde forbedret deres timeakkord fra 180 kr./time til 300 kr./time, gennem anvendelse af nogle af de værktøjer, vi nu har givet vores lærlinge med tilbage.

Der var god gejst hos alle lærlinge, og de glæder sig alle til at komme ud på pladserne for at bruge deres nye værktøjer.

Se billeder fra dagen her.

Spændende igangværende projekter
31-08-2016

Odense Renovation
Vi er lige nu i gang med en til– og ombygning ved Odense Renovations hovedkontor i Odense V. Opgaven består i at ombygge et eksisterende garageanlæg til kontorer, samt ombygning og ny indretning af kontorer. De udvendige arbejder er afsluttede, og vi er i gang indvendigt med indretning af kontorer. Undervejs har der været forskellige udfordringer herunder vanskelige jordbundsforhold og materialeskift, men det hele er blevet løst til bygherres store tilfredshed. Der er en rigtig god stemning på pladsen og et fint samarbejde i mellem de forskellige håndværkere.

Byggeriet skrider planmæssigt frem og det hele skal stå færdigt i oktober, hvor Odense Renovation tager deres nye lokaler i brug.


Diverse opgaver
Her i sommerperioden har vi regnet og arbejdet på mange tilbud—både store og små. Vi har bl.a. fået en stor opgave i hus for Bilka Odense, hvor vi allerede nu er i gang med ombygning af varehuset. Vi har også fået en anden spændende opgave i Svendborg, hvor vi skal indrette og omdanne en eksisterende bygning til nyt sundhedshus. Vi glæder vi os meget til at arbejde videre med begge opgaver.

På Nyvangsvej i Odense C starter vi i denne uge op med at skifte tag på en ejendom med 3 opgange. Vi skal isolere, lægge nyt undertag, udskifte lægter m.m. Tagudskiftningen kommer til at foregå henover et par måneder i efteråret, og vi har 2-3 tømrersvende på opgaven.

Vi glæder os til at kunne offentliggøre flere spændende projekter henover efteråret, så følg med her på siden for at blive holdt opdateret.

Artikel om S. Guldfeldt Nielsen-projekt i Fyens Stiftstidende
18-08-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S har siden medio marts været i gang med en ny 700 m2 stor fløj på Spurvelundskolen. Den nye fløj står nu klar og er allerede taget i brug og mere end godkendt af elever såvel som lærere og ledelse på Spurvelundskolen.

Fyens Stiftstidende var på besøg til 1. skoledag på Spurvelundskolen, og det kom der en fin artikel ud af. I kan læse den rosende artikel fra fredagens udgave af Fyens Stiftstidende her.

Velkommen til vores nye holdkammerat
20-07-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S har netop ansat en ny byggeleder, Jackie Vrønning Olesen, som fremover skal være en del af vores stærke team.

Jackie kender allerede S. Guldfeldt Nielsen A/S rigtig godt, da han i 2006 blev udlært tømrer i virksomheden og efterfølgende har arbejdet som tømrersvend og senere sjakbajs hos os inden, han påbegyndte sit studie som byggekoordinator. Som nyuddannet byggekoordinator og byggeleder får Jackie ansvar for entreprise- og byggesager, og han er allerede godt i gang med at blive sat ind i de sager, han skal være en del af.

Vi er utrolig stolte af, at Jackie har valgt S. Guldfeldt Nielsen A/S, og vi glæder os meget til samarbejdet. 

Send Jackie en mail og ønsk ham tillykke med de nye udfordringer på jvo@guldfeldt.dk.

Nyt fra serviceafdelingen
12-07-2016

Tværhuset og Børnenes Museum

Nu er vi helt færdige på Børnenes Museum. Bygherre og arkitekt var meget tilfredse med resultatet. De roste vores håndværkere på pladsen til skyerne, og takkede dem for den store tålmodighed, de alle har udvist under byggeprocessen. Successen og teamets samarbejde under denne opgave har gjort, at vi er blevet indbudt til at byde på genopbygningen af den brændte spejderhytte ved Skovsøen og på diverse opgaver for Hverringe Gods.

Derudover er vi lige nu i gang i gang med en større opgave på Odense Katedralskole med udskiftning af 43 Veluxvinduer i deres kantine. Opgaven skal være færdig inden skolestart i august, så håndværkerne arbejder på højtryk for at få det hele klar.

Vi vil gerne sige tak til alle vores arbejdsomme folk rundt om på pladserne og ønske alle en rigtig god sommer.

Vi søger projektchef - er det dig?
04-07-2016

Vi ønsker at styrke vores i forvejen stærke organisation, så vi i fremtiden står endnu bedre rustet til at løse de spændende byggeopgaver, der ligger forude. Vi søger derfor en projektchef til vores stærke team. Ønsker du at være en del af en virksomhed i udvikling, så se mere på billedet herunder.

Stillingsopslag projektchef 2016.JPG

Sølvmedalje til S. Guldfeldt Nielsen A/S’ lærling
04-07-2016

Vores superlærling, Jens Læsaa Müller Pedersen, har netop været til svendeprøve på sin EUX-tømreruddannelse, og bestod med et flot 12-tal og en sølvmedalje, som er den højeste karakter og udmærkelse, man kan få som tømrerlærling.

Jens har gennem hele sit uddannelsesforløb været den bedste ikke bare her på Fyn men i hele regionen, og han stræber altid efter perfektion, når han udfører sit arbejde.

Vi er utrolig stolte af den måde, Jens har taget vores værdier, kvalitet og ordholdenhed, til sig, og vi glæder os til at samarbejde med Jens fremover.

Stort tillykke til Jens med både hue og sølvmedalje.

Vil du også ønske tillykke?
01-07-2016

Vi fejrer i dag vores altid smilende byggeleder, Carsten Høgsbro, som fylder 50 år den 2. juli. Carsten er en del af S. Guldfeldt Nielsen A/S’ byggelederteam på servicedelen, hvor han altid jonglerer rundt med mange tommestokke på én gang, udregner tilbud og sætter dagsordenen på vores gode humørkonto.

Vi ønsker Carsten et stort tillykke med dagen og glæder os til at fortsætte samarbejdet.


Vil du også være med til at fejre Carsten, kan du sende ham et tillykke og en hilsen på mail: ch@guldfeldt.dk.

Ombygningen af Halberg er færdig
23-06-2016

Vi er nu færdige med ombygningen af Halbergs domicil i Svendborg. Afleveringsdatoen hed egentlig 15. juni 2016, men da vi var et stykke foran tidsplanen, startede bygherre allerede indflytning 8 arbejdsdage før aflevering, og 3 arbejdsdage før aflevering var flytningen overstået og alle på plads i bygningen.


Det har kun kunnet lade sig gøre fordi, der har været et meget tæt samspil mellem bygherre, os som totalentreprenør og samtlige fagentreprenører, som alle har været indstillet på at arbejde efter vores værdier, kvalitet og ordholdenhed. Kun på den måde har man fået en gnidningsfri proces, hvor alt er gået op i en højere enhed.

Vi vil især fremhæve vores snedkerværksted, som gør os i stand til at løse opgaver, som ikke mange andre tømrervirksomheder kan. Derudover fortjener vores sjakbajs Klaus Lange også stor ros på denne opgave, da han har haft en formandslignende rolle mht. koordinering og styring på pladsen, hvilket han har løst super godt.

Alle involverede parter i byggeriet har fået stor ros fra bygherre, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.


Hvis I klikker på billedet herunder, kan I se lidt flere billeder fra byggeriet.

2016623 Ombygningen af Halberg er færdig.JPG

Stort tillykke til vores 40 års jubilar
17-06-2016

Vi har i dag fejret vores trofaste og dygtige leder af værkstedet, Bent Hansen, som nu har været ansat hos os i 40 år.


Bent startede i 1976 som arbejdsdreng i firmaet, men han ville noget mere. Han kom derfor i snedkerlære og fortsatte efter endt uddannelse i firmaet som hushåndværker, hvor han i en årrække kørte rundt og udførte forskellige serviceopgaver for en bred skare af kunder. Derefter arbejdede han på nogle af firmaets større byggepladser inden han blev fast inventar på vores værksted. Efter at have arbejdet et par år på værkstedet som bygningssnedker tog han værkføreruddannelsen og blev i 2001 fast leder af værkstedet – en stilling han stadig varetager på dygtig vis.

Bent har altid arbejdet efter værdierne, kvalitet og ordholdenhed, og han er særdeles vellidt blandt kolleger såvel som kunder og samarbejdspartnere. Vi er derfor utrolig stolte af, at Bent gennem de sidste 40 år har holdt de gamle håndværksmæssige traditioner vedlige hos os og videreført dem til næste generation.

En stor tak skal lyde til Bent for hans altid gode humør og ihærdige arbejdsindsats. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Vil du også ønske Bent tillykke, kan du sende ham en mail på bah@guldfeldt.dk

Artikel om S. Guldfeldt Nielsen A/S projekt i Magasinet træ
09-06-2016

Restaureringsprojektet af hoveddøren til Lumby Mølle er med sin unikke karakter blevet flot beskrevet i Træsektionens magasin træ. Læs den spændende artikel ved at klikke på forsidebilledet herunder.

20160609 Artikel om S. Guldfeldt Nielsen projekt i Magasinet træ.JPG

Stort tillykke til vores nyuddannede kontorelever
01-06-2016

Vi har i dag holdt afslutning for vores to dygtige kontorelever, Elva og Christina, der hver især har afsluttet deres uddannelse som kontorassistent.

Elva skrev fagprøve i mobile management og har gennem sin elevtid været med til at implementere et godt mobile management system i hele koncernen. Fagprøven blev afsluttet med et flot 12-tal.

Christinas fagprøve var med fokus på koncernens styrker for at opretholde en førende position på det fynske marked, og hun afsluttede ligeledes med et flot 12-tal.

Christina og Elva har gennem deres læretid været en del af vores administration, og de har begge løst mange forskellige opgaver såsom lønudbetaling, fakturering, mobile management, og andre administrative funktioner. Fælles for dem begge har været deres smilende telefonstemmer, et stort servicegen og positive tilgang til tingene.

Vi er utrolig stolte af at have uddannet to så skarpe hoveder, og vi ønsker dem begge al mulig held og lykke fremover.

Nyt koncernmagasin på gaden
27-05-2016

Blækket er tørt og trykmaskinen har netop spyttet sidste nye udgave af vores koncernmagasin ud. Vi har denne gang valgt at lave et nyt og mere moderne layout med lidt flere omfangsrige beskrivelser af de flotte projekter, vi er stolte af at præsentere for jer.


I kan hente jeres helt eget eksemplar i vores administration på Sivmosevænget 4, 5260 Odense S, og I kan også vælge at downloade magasinet ved at klikke på forsiden herunder.


Rigtig god fornøjelse.

Forside.JPG

Hent gratis den nye ”Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg”
25-05-2016

Hent gratis den nye ”Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg”

I kender den sikkert allerede. BAR’s lille opslagsbog ”Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg.” Bogen er kommet i en ny og forbedret udgave med endnu flere informationer, instruktioner og billeder, som er en stor hjælp, når spørgsmålene om arbejdsmiljø og sikkerhed melder sig ved blandemaskinen, på stilladset, midt i en serviceopgave eller andre steder på byggepladserne.

I kan ganske gratis hente ”Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg” ved at klikke på billedet herunder.

Pas på jer selv og hinanden derude.

Håndbog om arbejdsmiljø.JPG

Stort tillykke til vores dygtige kontorelev
18-05-2016

Vores kontorelev, Christina Hansen, har i dag været oppe til eksamen og forsvare sin fagprøve, som mundede ud i et flot 12-tal.

Christina skrev fagprøve i samarbejde med Larsen og Ibsen Holding koncernen, som S. Guldfeldt Nielsen A/S er en del af, og opgaven bestod bl.a. i at lave en analyse af koncernens styrker, og hvordan de kan bruges strategisk for at opretholde en førende position på det fynske marked. Opgaven bærer i høj grad præg af, at Christina har evnet at løse komplekse opgaver i en travl organisation som vores, og at hun har formået at omsætte teorien i praksis.

Vi er utrolig stolte af Christinas præstation, og vi glæder os samtidig over, at vi kan være med til at uddanne dygtige medarbejdere til det fynske arbejdsmarked.

Sol, hygge og ømme ben
11-05-2016

Sol, hygge og ømme ben

Traditionen tro deltog S. Guldfeldt Nielsen A/S i Eventyrløbet på Kr. Himmelfartsdag. Der var arrangeret fælles telt med HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, Munck og Cramo, som vi deler adresse med.

Vejret viste sig fra sin bedste side fra morgenstunden, så rammerne var helt optimale for en god dag med kolleger på tværs af virksomhederne. Der var på de tre distancer samlet set 107 tilmeldte fra de fire virksomheder, hvilket er rigtig flot. Børneløbet med vores første løbere blev skudt i gang allerede kl. 10 af borgmester, Anker Boye, og vores sidste løbere blev sendt afsted på en 5 km. omkring kl. 12.40. Efterhånden som løberne kom i mål og ned til vores telt, stod Kim Birkerød og Dirk Voss hhv. adm. direktør for S. Guldfeldt Nielsen A/S og HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S klar med lækre grillpølser, kolde fadøl og sodavand til de tomme maver og ømme ben.

Der var dagen igennem en rigtig god stemning blandt de glade kolleger, og vi glæder os til at se alle til Eventyrløbet i 2017.

Nyt fra serviceafdelingen
04-05-2016

Munkebjerg Kirke

Vores serviceafdeling laver lige nu flere spændende småprojekter, og vi er i gang med de sidste opgaver på Munkebjerg Kirke, hvor vi har revet kapellet ned og renoveret forpladsen med nye mure og teglfliser. Tilbage er kun mureropgaverne der indbefatter muring af glaseret ledesten på indvendig side af læmurene, samt maling og vandskuring af murene. 


Spurvelundskolen
På Spurvelundskolen arbejder vi på en nybygning og nogle mindre ombygninger af eksisterende bygninger, hvor der bl.a. skulle monteres nedhængt loftsystem, vægpaneler, døre, fodpaneler og laves nyt fællesrum. Billedet til venstre herunder viser vores lærling, Mads Dissing, som er i gang med at pudse egelister på værkstedet. Mads står foran det læserør, værkstedet har lavet til hullet bag Jane Jegind, som står på billedet til højre. Læserøret skal til maler og møbelpolster, inden det skal monteres.

De to opgaver på Munkebjerg Kirke og Spurvelundskolen er meget forskellige, hvilket netop også kendetegner S. Guldfeldt Nielsen A/S’ alsidighed på serviceområdet, hvor vi har høj grad af ekspertise i alle led.

20160509 Nyt fra serviceafdelingen_Mads_Jane Jegind.JPG

Smukt restaureret dør til Lumby Mølle
28-04-2016

Smukt restaureret dør til Lumby Mølle

Vores to dygtige restaureringshåndværkere, Anders og Jesper, har nu lagt sidste finish på restaureringen af den smukke hoveddør fra Lumby Mølle og monteret døren i hovedbygningen.

Monteringen skulle ske nænsomt i det gamle bindingsværkshus fra 1820, da der er lagt mange timers hårdt arbejde i restaureringen af døren. Vejret viste sig ikke fra dets bedste side, da regn og kraftig blæst prægede dagen. Anders og Jesper måtte derfor køre servicevognen helt hen foran indgangspartiet og sætte presenning op for at beskytte den indvendige del af døren, mens de satte den i. De er et par garvede herrer, som har prøvet lidt af hvert, så de fik monteret den smukke dør på trods af de vejrlige udfordringer.

Den knap 100 år gamle hoveddør vidner om, at stedet emmer af historie, og døren er med til at løfte hele Lumby Mølle komplekset, der er en del af vores stolte kulturarv.

20160428 Smukt restaureret dør til Lumby Mølle.JPG

 

Ny direktør er kommet godt fra start
20-04-2016

Ny direktør er kommet godt fra start

Vores nye direktør, Kim Birkerød, har nu indtaget sit kontor og er allerede i fuld gang med at sætte sig ind i de daglige opgaver i virksomheden. Kims spidskompetencer ligger inden for projektledelse, personaleledelse og byggestyring, og med sin baggrund som projektdirektør i KPC og mangeårige erfaring fra byggebranchen, er han vant til at have en stor og alsidig berøringsflade, som han også allerede har fået hos S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, som vil være til gavn for både medarbejdere såvel som eksterne samarbejdspartnere, og vi håber, I alle vil tage godt i mod ham, når I møder ham på jeres vej.

S. Guldfeldt Nielsen A/S rekrutterer lærling via Byg til Vækst
08-04-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S rekrutterer lærling via Byg til Vækst

Virksomheden har i dag underskrevet en uddannelsesaftale med Christian Probst, som startede hos os i vinters i en 4 måneders praktik formidlet via det succesrige samarbejde med Byg til Vækst. Christian er en af de uprøvede unge, som ikke hidtil har fundet sig til rette på en bestemt uddannelse, og han sagde derfor ja tak, da han fik tilbuddet om at komme i praktik på virksomhedens byggeplads i Korsløkken.

Samarbejdet har vist sig at være yderst givtigt for begge parter, da Christian gennem hele praktikperioden har vist, at han virkelig vil tømrerfaget og er motiveret til at yde en stor indsats på pladsen. Det har derfor hele tiden ligget i kortene, at praktikken kunne munde ud i en reel uddannelsesaftale. Lærlingeansvarlig i S. Guldfeldt Nielsen, Troels Brunholm, siger:

”Christian har fuldt ud bevist, at han lever op til vores værdisæt, kvalitet og ordholdenhed, hvilket er alfa omega i en virksomhed af vores kaliber med meget kundekontakt og samarbejde på tværs af faggrupper på de forskellige byggesager, og vi er stolte af at have fået Christian med på holdet.”

Med rødderne forankret i lokalområdet sætter S. Guldfeldt Nielsen A/S en ære i at tage et socialt ansvar. Virksomheden er derfor særdeles glad for samarbejdet med Byg til Vækst, da der herigennem skabes en mulighed for at prøve de unge mennesker af og være med til at lede dem på rette spor, så de kan blive en aktiv del af arbejdsmarkedet, ligesom Christian nu er blevet det.

Stort tillykke til vores nyudlærte tømrerlærlinge
31-03-2016

Stort tillykke til vores nyudlærte tømrerlærlinge

Ved de netop afholdte svendeprøver på tømreruddannelsen, skulle vores to dygtige tømrerlærlinge, Daniel Schumann og Peter Korsholm vise, hvilke kompetencer de gennem deres læretid hos S. Guldfeldt Nielsen A/S har opnået.

Begge lærlinge klarede sig super flot, da Daniel Schumann fik bronzemedalje og Peter Korsholm blev antaget med ros. De har begge vist, at de kunne løse opgaven i tråd med S. Guldfeldt Nielsen A/S’ værdier, kvalitet og ordholdenhed, og vi er stolte af at have været med til at uddanne endnu to dygtige tømrere til den fynske byggebranche.

Vi takker Daniel og Peter for deres engagement og deres indsats gennem deres læretid hos os og ønsker dem al mulig held og lykke fremover.

Artikel i Politiken om Korsløkken og vores arbejdsmand Per Skareløkke Heinrich
29-03-2016

Artikel i Politiken om Korsløkken og vores arbejdsmand Per Skareløkke Heinrich

Det gode samarbejde med Byg til Vækst og de forskellige aktører på det store renoveringsprojekt på Korsløkken giver genklang i hele landet. Senest har Politiken besøgt byggepladsen og interviewet vores tømrerarbejdsmand, Per Skareløkke Heinrich, om hans muligheder inden for byggebranchen. Læs den spændende artikel her.

Stort tillykke til vores nyudklækkede restaureringshåndværkere
17-03-2016

Stort tillykke til vores nyudklækkede restaureringshåndværkere

Vores to dygtige bygningssnedkere, Anders og Jesper har lige afleveret deres afsluttende projekt på uddannelsen som restaureringshåndværker og kan nu begge føje titlen restaureringshåndværker på CV’et.

Deres afsluttende projekt bestod i at udføre en nænsom restaurering af døren på den gamle Lumby Mølle, som blev bygget helt tilbage i 1820. I dag er Lumby Mølle ejet af Odense kommune, som via foreningen Lumby Møllegaard står for drift og vedligeholdelse.

Stuehusets hoveddør er løbende blevet restaureret, først i ca. 1925 og senest i ca. 1980. Hoveddøren skal være et løfte til gæsterne om, at der venter no­gle gode og hyggelige oplevels­er indendørs, og døren var oprindeligt med 4 fyldinger og en lidt højere forda­kning.

Dørkarmen, fordakningen og gerigterne er lavet i Douglas. Bundstykket og volutkonsollerne er lavet i egetræ og resten i fyrretræ. Det ned­brudte træ skares væk/skiftes og erstattes med sundt træ i høj kvalitet i samme træsort. Der er brugt vandfast D4 lim, kit, ligekærvet A4 skruer, vellagret eg, spejlskåret fyr, samt Douglas fyr. Valget af materialer er altafgørende, da en dør ved valg af gode materialer, li­noliemaling og vedligeholdelse kan holde i mange år.

 

Der var del, der skulle skift­es. Bundstykket i karmen, den stående dørramme, pynteram­men, konsollerne, gerigten i højre side, slaglister. Derudover skulle fordaknin­gen have en ny zinkind­dækning, så det har været et større projekt at restaurere døren nænsomt og i tråd med de gode gamle håndværksmæssige dyder.

 

Vi er utrolig stolte af både Anders og Jesper og ønsker dem stort tillykke med deres nye titel. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremover.

 

Anders og Jesper har i forbindelse med restaureringen udarbejdet en flot rapport med bl.a. baggrundshistorie, arbejdsproces og en masse flotte billeder, og hele rapporten kan læses her.

20160317 Tillykke til vores nyudnævnte restaureringshåndværkere.JPG

S. Guldfeldt Nielsen A/S på TV2 Fyn
17-03-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S på TV2 Fyn

I Guldfeldt sætter vi en ære i at være med til at indsluse folk på arbejdsmarkedet og uddanne lærlinge til den fynske byggebranche. Lige nu arbejder vi på det store byfornyelsesprojekt i Korsløkken i det sydøstlige Odense og har et glimrende samarbejde med Byg til Vækst.

TV2 Fyn har i den forbindelse lavet et indslag fra Korsløkken, som starter knap 2 minutter (1.50) inde i indslaget.

Se hele indslaget her: http://www.tv2fyn.dk/nyheder/16-03-2016/1930/jobs?v=0_bfv9bn3c

Generationsskifte hos S. Guldfeldt Nielsen A/S
11-03-2016

Generationsskifte hos S. Guldfeldt Nielsen A/S

Efter 28 spændende og udfordrende år i spidsen for S. Guldfeldt Nielsen A/S ønsker direktør, Jens Ibsen, nu at give plads til nye kræfter, som fremover skal drive virksomheden videre i samme ånd som hidtil. Han giver derfor tommestokken videre til Kim Aage Nielsen Birkerød, der pr. 15. april 2016 er ansat som ny direktør.

Generationsskiftet sker henover foråret 2016, hvor Jens Ibsen løbende vil overdrage opgaverne til den nye direktør som et naturligt led i virksomhedens fortsatte udvikling og vækst, og den endelige overdragelse vil være en realitet den 30. juni 2016.

Claus Larsen overtog sammen med Jens Ibsen S. Guldfeldt Nielsen i 1988, og siden er virksomheden vokset støt med en stigende omsætning og et antal medarbejdere der nu tæller 100 ansatte.

Kim Aage Nielsen Birkerød er 54 år og har med en baggrund som håndværker og sit virke som projektdirektør i byggebranchen et solidt kendskab til byggeriet på Fyn. Sammen med sine mere end 20 år i byggebranchen giver dette nogle gode forudsætninger for at drive virksomheden videre i samme ånd som hidtil.

Kim overtager en sund og velkonsolideret virksomhed drevet på kerneværdierne kvalitet og ordholdenhed, hvilket skinner i gennem hos alle medarbejdere, som netop er en af virksomhedens vigtigste ressourcer og årsager til, at virksomheden har klaret sig så godt.

Virksomhedens aktiviteter og sammensætning af medarbejdere vil med generationsskiftet derfor forblive uændrede og virksomheden vil stadig blive drevet videre efter de kernesunde værdier, kvalitet og ordholdenhed.

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte Claus Larsen på mobil 40 80 85 85.

S. Guldfeldt Nielsen A/S i Licitationen
10-03-2016

Der blev onsdag den 9. marts 2016 bragt en artikel i Licitationen om vores deltagelse på lærlingekursus arrangeret af Dansk Træ.

Læs den spændende artikel her.

Vi har fået en danmarksmester!
12-02-2016

Der blev i dagene fra den 4.-6. februar afholdt DM i Skills i Fredericia. DM i Skills er en fejring af de erhvervsrettede uddannelser såsom tømrer, møbelpolstrer, ernæringsassistent og mange andre retninger, hvor man sætter fokus på håndværket og kvaliteten i håndværket.

S. Guldfeldt Nielsen var repræsenteret ved vores dygtige tømrerlærling Jens Læsaa Müller Pedersen, som skulle forsøge at hive guldet hjem både på håndværksdelen og på arbejdsmiljøområdet. Konkurrencen går i sin helhed ud på at demonstrere, at man mestrer aspekter på en lang række områder som f.eks. det nyeste inden for håndværktøjer, computerteknik i form af læsning af tegninger, samt fagets traditionelle værktøjer. På arbejdsmiljøområdet skal deltagere bl.a. vise, at de klarer tunge løft korrekt, benytter personlige værnemidler og holder deres arbejdsområde pænt og rent.

Det samlede felt af deltagere var utrolig stærkt, og Jens vidste fra start, at hans største udfordring ville blive tiden, da hans håndværksmæssige kvaliteter allerede ligger helt i top. Det er en stor udfordring at levere højeste kvalitet med et stort tidspres liggende over hovedet, samtidig med at man skal overholde de arbejdsmiljømæssige krav, men Jens klarede sig flot og kunne stolt lade sig hylde som vinder af arbejdsmiljøprisen 2016.

Vi er utrolig stolte af Jens’ indsats under konkurrencerne, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4    ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk