Her finder du os

S. Guldfeldt Nielsen A/S

Sivmosevænget 4A
5260 Odense S

Telefon 6612 1834
mail@guldfeldt.dk

Motorvejsafkørsel:

E20, afkørsel 50, Odense SØ

Fakturering:

Læs mere her.

Vores LinkedIn profil
Download vCard

 

 

Administration

Kim Birkerød

Adm. direktør

Mobil: 4080 8593

Kim arbejder efter devisen "sig hvad du gør og gør, hvad du siger". Med dette i baghovedet styrer Kim sine projekter på professionel vis og er ofte et skridt foran, når der skal løses problemstillinger. Kim er god til at vise vejen, og han går altid forrest, når der opstår udfordringer.

Erik Petersen

Tilbudsleder

Mobil: 4080 8582

Bortset fra en lille afstikker, har Erik Petersen været hos Guldfeldt siden 1982. Sammenlagt har han været ansat i 27 år – siden 1999 som byggeleder. Han mener selv, at han er god til at have et godt overblik og en systematisk tilgang til byggesagerne. Noget af det, han elsker mest ved sit arbejde, er at vinde en sag med en lille margen og samtidig levere et godt resultat på en sag – og så sætter han stor pris på, at hverdagen er så varieret, og at der ikke er to dage, der er ens.

Annette Uller

Regnskabschef

Mobil: 21412022

Annette er som regnskabschef Guldfeldts store ressource, når det kommer til regnskaber, sagsbudgetter, likviditet, og diverse administrative opgaver. Annette har ledelsesansvaret for seks kompetente medarbejdere i administrationen, og hun sætter stor pris på Guldfeldts værdier og respekten medarbejderne imellem. En god dag hos Guldfeldt er ifølge Annette når det gode samarbejde og fællesskab højner kvaliteten i arbejdet og skaber merværdi for virksomheden.

Serviceteamet

Frederik Rasmussen

Afdelingschef

Mobil: 4080 8570

Frederik Rasmussen har været hos Guldfeldt i fem år, hvor han som byggeleder tager sig af større servicesager for blandt andet Lindø Industripark og Odense Kommune. Han mener, at han er god til at planlægge og bevare overblikket i pressede situationer, og så beskriver han sig selv som kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Han bliver glad, når en udfordrende byggesag bliver afleveret til tiden, og bygherre er tilfreds med arbejdet.

Frank Bern

Byggeleder

Mobil: 4080 8584

Frank Bern gik i sin fars fodspor, da han tilbage i 1989 startede i lære hos Guldfeldt. Siden 2009 har han været byggeleder, hvor han har ansvaret for de mindre serviceopgaver. Det bliver til mange opgaver om året, og derfor er en af Franks forcer, at han er god til at bevare overblikket og hele tiden holde svendene i gang. Frank er stor tilhænger af værdierne ”kvalitet og ordholdenhed”, og han sætter en ære i at efterleve dem.

Carsten Høgsbro

Byggeleder

Mobil: 4080 8577

Efter 15 år som selvstændig tømrermester har Carsten Høgsbro siden 2009 været byggeleder hos Guldfeldt, men hverdagen har ikke ændret sig markant. Han føler fortsat, at han driver sin egen forretning, og så glæder han sig over, at Guldfeldt er et af flagskibene i branchen. Han har ansvaret fra start til slut på byggesager på op til 4-5 millioner kroner og en af hans kompetencer er, at han er god til at lytte og tage beslutninger, når der er problemer.

Jens Oksbjerg

Byggeleder

Mobil: 4038 4020

Jens beskriver sig selv som yderst kvalitetsbevidst, og det er vigtigt for ham, at man holder, hvad man lover, hvilket går godt i tråd med vores værdier, kvalitet og ordholdenhed.

Som tidligere selvstændig tømrermester yder Jens en høj service til vores kunder, og det motiverer ham, når alle ender i et byggeprojekt mødes, så bygherre er tilfreds.

Bent Hansen

Værkstedsleder

Mobil: 4080 8551

Det gør ham glad, når skitser bliver til virkelighed. De udfordrende opgaver, hvor sjove idéer bliver til en løsning, som så ender med at fungere i virkeligheden – og resulterer i en glad kunde. Dem har Bent Hansen mødt mange af i sine 40 år hos Guldfeldt. Han er leder på virksomhedens værksted, hvor seks mand skaber specielle løsninger fra bunden. Både stemningen og arbejdsmoralen er høj, og det er den primært, fordi ledelsen stoler på værkstedets evner til at levere gode produkter. Det giver en lyst til at yde en indsats, mener Bent Hansen.

 

Koncern

S. Guldfeldt Nielsen A/S er ejet af Larsen og Ibsen Holding A/S.

Claus Larsen

Koncernchef

Mobil: 4080 8585

Det kan godt være, at titlen siger noget andet, men inderst inde er Guldfeldts koncerndirektør, Claus Larsen, tømrer. Og stolt af det. Måske er det derfor, at han stadig bliver rigtig glad, når en udfordrende opgave bliver løst i en håndværksmæssig høj kvalitet. I hverdagen tager han sig af alle de overordnede ting i koncernen, og han mener selv, at det først og fremmest kræver, at man er positiv, optimistisk og fleksibel – samt har en evne til at læse medarbejdere på mange niveauer.

Karina Fussing

Økonomidirektør

Mobil: 6612 1834

Hun bliver stolt, når hun kører forbi nogle af de flotte byggerier, som Guldfeldt har bygget. Men selvfølgelig betyder det også meget for Karina Fussing, at hun er økonomidirektør i et firma, der har plus på bundlinjen. Når man har det overordnede ansvar for økonomien, bliver man glad, når man kommer ud med gode resultater, når svære byggesager ender lykkeligt, og når kunderne er glade. Karina sætter også pris på, at medarbejderne trives, og at hun er med til at skabe rammerne for at leve op til værdierne kvalitet og ordholdenhed. 

 
 
 
 

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4    ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk