Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

Seneste nyhed fra Guldfeldt

S. Guldfeldt Nielsen A/S modtager den størst hæder man kan få indenfor Saint-Gobain Gypsum International Trophy
10-04-2018

23. marts var vores Projektleder Finn Knudsen og Entrepriseleder Jesper Lillelund Andersen inviteret til prisuddeling i Lissabon, hvor 87 højt kvalificerede projekter kæmpede om en lang række priser indenfor flere kategorier. Vi var med i konkurrencen som følge af vores opgave med at opføre ODEON i Odense.

 

I Saint-Gobain konkurrencen ser man ind på, hvorvidt projektdeltagerne formår at levere innovative løsninger på udfordringerne omkring vækst, energieffektivitet og miljø.

 

I selve Saint-Gobain konkurrencen giver man en lang rækker priser og afslutter med at tildele Grand Prix Awarden til sidst, som ganske enkelt markerer en enestående præstation, blandt alle indstillede projekter.

 

Det var således to stolte medarbejdere der kunne hjembringe Grand Prix Awarden fra Lissabon til Odense, og et vidne omkring den faglige kvalitet S. Guldfeldt Nielsen A/S er i stand til at bygge ind, i større komplekse projekter.

Screen Shot 04-10-18 at 08.44 AM.JPG

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4    ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk