Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

Seneste nyhed fra Guldfeldt

Stort tillykke til vores 25 års jubilar Mogens Hansen
19-06-2018

Vores dygtige tømrer, Mogens Hansen, kunne lørdag den 9. juni 2018 fejre 25 års jubilæum i S. Guldfeldt Nielsen A/S. Mogens har i 25 år været med til at styrke vores serviceafdeling, og han er derfor en stor og vigtig del af vores serviceteam. Mogens beskriver selv S. Guldfeldt Nielsen A/S som en dejlig arbejdsplads med gode kollegaer og frihed under ansvar. Mogens har gennem alle årene været en yderst loyal medarbejder som altid har haft stort fokus på at servicere vores kunder på bedste vis. Mogens er pligtopfyldende, altid positiv og vellidt af alle. Mogens er indbegrebet af vores værdier kvalitet og ordholdenhed.

Vi er utrolig glade og stolte over, at Mogens har valgt at være en del af S. Guldfeldt Nielsen A/S i 25 år. Vi ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4    ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk