Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

Seneste nyhed fra Guldfeldt

3 års renovering i Korsløkken
16-06-2017

Vi har været i gang på Korsløkken siden 2014, og vi har på nuværende tidspunkt afleveret 500 lejligheder, som er taget i brug af de glade beboere, der har været genhuset under renoveringen. Forude venter nu de 384 lejligheder, som stadig mangler at blive moderniseret.

Lige nu arbejder vi på tre af de lave blokke i to plan med 16 lejligheder i hver. Som på de andre blokke udfører vi også her ventilationshuse, som skal hejses op på hver blok. Disse ventilationshuse har dobbelt størrelse af de 25 stk., vi allerede har hejst op på de høje blokke. Vægten på hvert hus er 8 tons, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når de skal monteres forsvarligt oven på etageblokken.

Renoveringen af de resterende 384 lejligheder er planlagt til at blive afsluttet i sommeren 2019, hvor vi afleverer den sidste lejlighed.

Billedet viser monteringen af det første af de store ventilationshuse, der bliver hejst op.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4 A   ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk