Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

Seneste nyhed fra Guldfeldt

Rejsegilde på Korsløkken
17-09-2017

Vi har netop holdt rejsegilde på den omfattende renovering af Fyns Almennyttige Boligselskabs (FAB) afd. 34 i Korsløkken i det sydøstlige Odense. Her står vi for lukningsentreprisen, samt tømrer- og snedkerentreprisen på hhv. etape 1 og 2.

Lukningsentreprisen består af tagudskiftning, nye facader og karnapper på 168 lejligheder. Vi har i skrivende stund afleveret 120 lejligheder, og arbejdet med de sidste lejligheder pågår frem til april 2018.

På tømrer- og snedkerentreprisen arbejder vi indvendigt med opsætning af gipsvægge og gipslofter, lægning af gulve og diverse snedkerarbejder, og entreprisen omfatter hele 332 lejligheder. Arbejdet strækker sig frem til sommeren 2019, hvor de sidste lejligheder skal stå klar.

Vi er kommet godt i gang med arbejdet på tømrer- og snedkerentreprisen og følger tidsplanen meget præcist. Den største udfordring er logistikken, da vi skal aflevere en lejlighed om dagen startende fra 1. november 2017, hvor de første 40 lejligheder skal stå klar til FAB. Derefter skal der afleveres 10 lejligheder hver 10. arbejdsdag.

Vores byggelederteam har et super godt samarbejde med de andre hold på pladsen, og vi har et meget kompetent sjak, som er omstillingsparate og samtidig leverer et stykke arbejde i højeste kvalitet.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med alle på Korsløkken.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4 A   ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk