Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Akut brug for en tømrer?

Så kommer Allan og hjælper 
- døgnet rundt!

Døgnvagt 6612 1834

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Serviceopgaver

Guldfeldts har en vagtordning, der betyder, at man kan få hjælp 24 timer i døgnet. Det kan være ved vand- eller stormskader.

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Seneste nyhed fra Guldfeldt

Første spadestik på ny etape i Korsløkken
12-09-2016

S. Guldfeldt Nielsen A/S deltog torsdag, den 8. september ved det første spadetik i Fyns Almennyttige Boligselskabs renovering af afdeling 34 i Korsløkken. På første etape skal vi stå for lukningsentreprisen, som omfatter både tag og facader. På anden etape har vi vundet apteringsopgaven, som består i udførelse af alt tømrer- og snedkerarbejde.

Som en af Fyns førende tømrer- og snedkervirksomheder, har vi været med på byfornyelsesprojektet fra starten. I skrivende stund har vi afleveret 304 lejligheder, og vi beskæftiger 22 mand på pladsen.

Vi glæder os til at komme i gang med de nye opgaver i Korsløkken, og vi er i det hele taget stolte af at være med til at forny det store område, som både nuværende og kommende generationer får stor gavn af.

S. GULDFELDT NIELSEN A/S

   ·   SIVMOSEVÆNGET 4 A   ·    5260 ODENSE S   ·   Telefon 6612 1834   ·   mail@guldfeldt.dk